Kwaliteit planten

Snelle bezorging

Vertrouwd & bewezen

Zorgvuldig verpakt

chevron_left chevron_right

Het vinden van de juiste kamerplant

Het vinden van de juiste kamerplant

Het Vinden van de juiste Kamerplant

Het kiezen van de juiste kamerplant kan een uitdaging zijn, maar met de juiste informatie en overwegingen kan het een leuke en lonende ervaring zijn. Hier zijn enkele tips om je te helpen de beste kamerplant voor jouw ruimte te vinden.

Ken Je Ruimte

De plek waar je de plant wilt plaatsen is essentieel voor het kiezen van de juiste plant. De hoeveelheid zonlicht en de luchtvochtigheid van de plek bepalen welke plant het naar zijn zin zal hebben.

Ken Je Voorkeuren

Heb je een idee wat voor plant je zoekt? Mooi groen of juist met bloemen? Zoek je misschien een hangplant, voor boven op de kast? Of weet je echt helemaal niet wat je zoekt? Het is belangrijk om te weten wat je wilt voordat je een plant kiest.

Onderzoek

Dankzij de vele online mogelijkheden, kun je vanuit het comfort van je eigen huis de perfecte kamerplant vinden. Met handige zoekfilters kun je de selectie eenvoudig aanpassen op basis van jouw voorkeuren.

Populaire Kamerplanten

Er zijn een paar kamerplanten die je steevast terug zult zien komen in woonmagazines en programma’s. Hier zijn enkele van de meest populaire kamerplanten van dit moment:

  1. Calathea
  2. Sanseveria
  3. Pannenkoekplant
  4. Monstera (Gatenplant)
  5. Strelitzia Nicolai
  6. Kentiapalm
  7. Yucca
  8. Alocasia (Olifantsoor)
  9. Dypsis Lutescens (Areca palm)
  10. Ficus

Met deze tips kun je de beste kamerplant voor jouw ruimte vinden. Veel succes met het kiezen van je plant!

door Sil Feijen – december 10, 2023